MCDONALD'S OVERVECHT

Recentebeoordeling


2 sterren uit 1672 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Overvecht. Meer weten? Ontdek meer

6 feb 2023 om 7:57 Al die slechte reviews maar heb me toch laten verleiden. Ben in ieder geval weer genezen voor de komende tijd, voor mij geen Mac meer bestellen. Doe het niet: zonde van het geld en het valt altijd tegen. Koud, smakeloos en frisdrank in tas omgevallen
6 feb 2023 om 6:44 Om 17.30 plaats ik een bestelling. Ik geef aan dat de bestelling om 19.00 bezorgd moet worden. Uiteindelijk is de bestelling om 19.45 afgeleverd. Zonder rietjes. McDonalds Overvecht is GEEN aanrader. ALTIJD gaat er iets mis als je hier besteld.
3 feb 2023 om 18:50 Bestel 2 menu's, wat ik krijg is 1 burger, 2 drinken en een frietsaus en dat voor 30euro vuile naaiers
2 feb 2023 om 21:38 Bestelling is nooit gekomen, wel betaald
2 feb 2023 om 16:12 geweldig op op tijd bezorging
1 feb 2023 om 22:29 Ik heb verkeerde bestelling gekregen weer in plaats van een dubbele big tasty menu en een home style chikken kreeg ik alleen Chea de burgers van die kleine en een 6 kip nugget met cola
1 feb 2023 om 13:26 Bezorger staat bij verkeerd afleveradres waardoor wij koud eten hadden. Zeer slecht.
30 jan 2023 om 7:20 Super slecht. Het is dat ik zelf na een uur belde naar Mac Donald en hun hadden niks doorgekregen. De medewerker van Mac heeft contact gezocht met jullie en toen pas werd me bestelling klaar gemaakt. Dus thuisbezorgd super slecht van jullie.
29 jan 2023 om 22:01 Bestelling was incompleet; geen happy meal, geen sausjes. Bezorgster was vriendelijk en beleefd.
28 jan 2023 om 20:10 Niet alles gekregen wat ik besteld heb
26 jan 2023 om 19:50 Eten was koud en patat slap.
26 jan 2023 om 17:00 Zaten vieze harde stukjes op me broodje, wat leek op bod of plastic