MCDONALD'S OVERVECHT

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2 sterren uit 1494 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Overvecht. Meer weten? Ontdek meer

1 okt 2022 om 1:11 Alle Friet koud, 2 saus te weinig. 2x Big Tasty zonder Kaas, spel, tomaat en ui??? Milkshake beker niet goed dicht. Kortom een drama!
30 sep 2022 om 13:13 Goed
29 sep 2022 om 21:50 Was prima!
28 sep 2022 om 19:48 Weer lauw
28 sep 2022 om 9:14 Friet was koud en milkshake niet geleverd
28 sep 2022 om 5:58 Even na 15 uur eten besteld, bezorgtijd 17.15. Niets. McD was onbereikbaar. Thuisbezorgd.nl wel, maar legde probleem bij McD. Zo slecht. Thuisbezorgd belde: geld per ongeluk teruggestort ipv kortingsvoucher: beide nooit ontvangen. Slecht.
27 sep 2022 om 23:55 Lange bezorgtijd. Prima, als je bestelling klopt..... Miste 2 broodjes! 1 iemand geen avondeten gehad en niet bereikbaar........
27 sep 2022 om 14:43 Eten was wederom te laat en koud .zoveelste x dat gebeurd laatste x dat ik
25 sep 2022 om 19:33 Food was cold but delivery driver was nice
24 sep 2022 om 22:51 Milkshake is fout aardbeien. Ik bedoel niet milkshake aardbeien. Ik had banaan milkshake besteld. Wel mislukte. Wel jammer niet goenoeg warm eten. Wel lauwen.
24 sep 2022 om 20:49 Niet compleet, koud en super laat
24 sep 2022 om 19:41 We hebben de verkeerde bestelling bezorgd gekregen. Ik heb geprobeerd te bellen, maar kreeg McDonald's Overvecht niet te pakken. Thuisbezorgd is überhaupt niet transparant over hun telefoonnummer.