MCDONALD'S OVERVECHT

Recentebeoordeling


1,5 sterren uit 2334 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Overvecht. Meer weten? Ontdek meer

16 jun 2024 om 21:53 Zat een blonde haar in mijn eten, en er zat geen sla in , de frietjes waren ijskoud gatver ik ga hier nooit meer bestellen
16 jun 2024 om 18:02 The order was late, cold and the coke was already empty. Leaked out of cup. Bezorger Alex
15 jun 2024 om 20:55 Helft van de bestelling ontbrak. En je kunt nergens naartoe bellen. De hamburgers die wel geleverd waren bevatten een half (!) plakje augurk.
14 jun 2024 om 19:14 Ik overweeg aangifte te doen. Ik ben beroofd van 20 euro. 4 van de 6 McNuggets werden bezorg. Geen enkele fritessaus van de 4 à 1 euro en 2 aardbeien milkshakes werden 1 aardbei en 1 banaanmilkshake. Lauw bezorgd. Bezorger was wel aardig.
13 jun 2024 om 9:36 Alles was koud
12 jun 2024 om 21:19 Het eten was IJSKOUD!!!!
10 jun 2024 om 21:03 verkeerde dingen geleverd, bestelling van iemand anders…
8 jun 2024 om 16:37 Everything came cold
3 jun 2024 om 16:33 Heeft 2,5 uur geduurd voordat het er was. Eten koud. Wel een vriendelijke bezorger, dat is het enige positieve over deze hele bestelling. Waardeloos dit, doe ik nooit meer.
2 jun 2024 om 22:50 Ik heb geen eten gekregen. Bezorger kwam met alleen mijn drinken. McDonalds was niet bereikbaar.
2 jun 2024 om 19:08 Duurde echt veel te lang
2 jun 2024 om 18:08 Frietjes waren slap en koud