MCDONALD'S OVERVECHT

MCDONALD'S OVERVECHT Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 1282 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Overvecht. Meer weten? Ontdek meer

17 mei 2022 om 21:50 Dit was dus de laatste keer dat ik een bestelling heb gedaan.... wat een drama weer....
17 mei 2022 om 20:32 Helaas verkeerde bestelling
16 mei 2022 om 15:04 NOOIT MEER!Ik kreeg na een uur mijn eten en de helft van de bestelling zat er niet bij! Eten was koud.Frietsaus miste,rietjes miste, en 1 beker drinken lag omver door de tas heen.Ik heb gebeld maar er word niet opgenomen. IKBENWOEST!BESTEL HIER NIET
15 mei 2022 om 15:42 Ik heb een bestelling geplaatst en deze kwam niet zo compleet aan, de friet en het koekje ontbraken en de frisdrank werd samen met de hamburger weggegooid Ik heb het restaurant gebeld en ze beantwoorden de oproepen niet Als ze de oproepen niet bean
14 mei 2022 om 15:15 Slappe koude friet, warme sprite, en super lange bezorgtijd
13 mei 2022 om 20:51 Ze waren mijn rietje en mijn fritessaus vergeten.
13 mei 2022 om 20:02 Helft van de bestelling zat er niet bij, heb letterlijk 10x gebeld maar de Mac neemt de telefoon niet op. Zie nu in andere reviews hetzelfde staan, blijkbaar is niet de telefoo opnemen beleid hier. Nooit meer bestellen!
10 mei 2022 om 22:15 Alweer verkeerde bestelling gekregen.
8 mei 2022 om 19:35 Bezorging kwam veel later dan de tijd die ik aan gegeven had , eten voor de zoveelste keer niet compleet 25 keer gebeld niemand die op nam , milkshake leek wel water . Nooit meer bestel of haal ik hier eten
8 mei 2022 om 5:20 Er zat een haar in mijn friet en vanille milkshake, ik had 7 keer gebeld niemand nam op. Eten was hartstikke droog. Bahbah mooi meer.
7 mei 2022 om 22:19 Eindelijk weer eens een complete bestelling!
7 mei 2022 om 12:12 Had me enorm verheugd om na 20 jaar eindelijk weer een big mac menu te eten, was erg jammer dat deze koud was:-(