MCDONALD'S OVERVECHT

Recentebeoordeling


2 sterren uit 2221 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Overvecht. Meer weten? Ontdek meer

27 feb 2024 om 20:13 Ik had spoed geraagd maar werd half uur later maar wel warm
27 feb 2024 om 19:47 Koud friet en koude burger, niet te eten
25 feb 2024 om 19:06 Bestelling was niet compleet en geen rietjes voor het drinken op zich niet erg als je een cola hebt maar niet als je een milkshake hebt is niet te drinken zo.
24 feb 2024 om 8:57 Na 2 uur wachten was de verwachte tijd nog steeds 45 minuten zoals bij bestellen….boel geannuleerd, nooit meer…
23 feb 2024 om 22:47 Als ik 0 sterren kon geven had ik het gedaan, compleet verkeerde bestelling gekregen en als ik de goeie wil moet ik het zelf maar komen halen...waarom bestel ik dan??
23 feb 2024 om 18:59 De helft zat er niet eens bij moest 30 euro betalen voor 1patat en kipstukjes
20 feb 2024 om 21:40 Het eten werd vele malen later bezorgd Daarnaast was het eten koud! En geen rietje bij de Coca Cola Ik ga nooit meer via thuisbezorgd of McDonald's bestellen Utrecht Overvecht! Slechte kwaliteit slechte service alles gewoon weg slecht !
20 feb 2024 om 21:23 Frietjes koud en slap. BigMac lauw! Geen rietje bij de milkshake. Veel geld voor weinig. Zeer teleurstellend.
20 feb 2024 om 20:32 De bestelling was niet compleet en wat ik wel had ontvangen was onjuist. Daarnaast waren de frietjes (het enige wat wel klopte) koud. Je betaalt ook nog eens veel meer dan in de winkel zelf en dan krijg je dit. Heel erg teleurgesteld
18 feb 2024 om 17:38 Ongeveer 3 uur gewacht op een koude bestelling!
17 feb 2024 om 22:43 Vergeten altijd de helft van de bestelling
17 feb 2024 om 22:00 De bezorgtijd veranderde telkens, er zat geen rietje bij de milkshake en geen saus bij de kipnuggets.